【動画公開🎥】 昆虫食クッキング「サクラケムシのさっぱりムース」 公開しました♪|バグズクッキング
2020-05-07
youtubeにて食用昆虫を使ったクッキング動画「バグズクッキング」チャンネル
井上咲楽さん x 内山昭一先生 のコンビが食用昆虫を美味しく料理します👧🍴👨🦳
今回の昆虫食は「サクラケムシのさっぱりムース」です。
前回作った「サクラケムシの輪切りジャム」を利用して さっぱりしたムース を作りました🐛👩🍳🐛
昆虫料理は油を使ったものが多いので、さっぱりとした香りを楽しむムースは如何でしょうか?
午後のティータイムのお供にぜひっ☕😋
■食材(食用昆虫)
サクラケムシジャム:大さじ2杯
※サクラケムシジャムの作り方
https://youtu.be/sdicYATVqJg
■その他食材
マシュマロ: 30g
無糖ヨーグルト:120g
ビスケット: 2枚
ミント(無くても可):適量
==========================
[Japanese Buff-Tip Caterpillar Mousse / Insect Cuisine]
Using the jam previously made with larvae of Japanese buff-tip moth (Phalera flavescens), we've come up with another dessert - mousse!🐛🐛
Insects are often fried, but here's one dish suggesting a lighter way of enjoying them!
Make these now for your mid-afternoon dessert!
Ingredients (edible insect):
- 2 tablespoons Japanese buff-tip caterpillar jam
*how to make Japanese buff-tip caterpillar jam:
https://youtu.be/sdicYATVqJg
Other ingredients:
- 30g marshmallow
- 120g unsweetened yogurt
- 2 biscuits
- mint leaves to decorate (optional)
井上咲楽さん x 内山昭一先生 のコンビが食用昆虫を美味しく料理します👧🍴👨🦳
今回の昆虫食は「サクラケムシのさっぱりムース」です。
前回作った「サクラケムシの輪切りジャム」を利用して さっぱりしたムース を作りました🐛👩🍳🐛
昆虫料理は油を使ったものが多いので、さっぱりとした香りを楽しむムースは如何でしょうか?
午後のティータイムのお供にぜひっ☕😋
■食材(食用昆虫)
サクラケムシジャム:大さじ2杯
※サクラケムシジャムの作り方
https://youtu.be/sdicYATVqJg
■その他食材
マシュマロ: 30g
無糖ヨーグルト:120g
ビスケット: 2枚
ミント(無くても可):適量
==========================
[Japanese Buff-Tip Caterpillar Mousse / Insect Cuisine]
Using the jam previously made with larvae of Japanese buff-tip moth (Phalera flavescens), we've come up with another dessert - mousse!🐛🐛
Insects are often fried, but here's one dish suggesting a lighter way of enjoying them!
Make these now for your mid-afternoon dessert!
Ingredients (edible insect):
- 2 tablespoons Japanese buff-tip caterpillar jam
*how to make Japanese buff-tip caterpillar jam:
https://youtu.be/sdicYATVqJg
Other ingredients:
- 30g marshmallow
- 120g unsweetened yogurt
- 2 biscuits
- mint leaves to decorate (optional)